Välkommen till Imitera!

Vi på Imitera är experter på att skapa verkliga VR-upplevelser som tar din verksamhet till nya höjder. Med en passion för att imitera verkligheten genom professionella VR- och AR-upplevelser, har vi enastående expertis och teknisk kompetens för att leverera innovativa lösningar inom XR (extended reality).

Imitera är ett ledande XR-bolag som strävar efter att utveckla plattformar som sätter fokus på det mänskliga mötet och gör det enkelt för företag och deras kunder att utforska och dra nytta av virtuella världar i Metaverse.

Vårt team består av dedikerade och erfarna yrkesverksamma inom VR- och AR-teknik. Med vår expertis och kreativa talang har vi hjälpt företag inom olika branscher att revolutionera sina verksamheter genom att skapa engagerande och realistiska virtuella upplevelser.

Vi förstår vikten av att anpassa VR-lösningar efter dina specifika behov och mål. Genom att samarbeta tätt med våra kunder strävar vi alltid efter att leverera skräddarsydda lösningar som skapar verkligt värde och ger en överlägsen användarupplevelse.

Vårt arbete sträcker sig över en rad olika branscher, inklusive utbildning, rymdresor, arkitektur, underhållning och marknadsföring. Vi hjälper våra kunder att förvandla sina idéer till verklighet genom att skapa virtuella simuleringar, träningsprogram, interaktiva produktvisningar och mycket mer.

Vi tror på att bygga starka och långvariga partnerskap med våra kunder. Genom att lyssna på dina önskemål och behov kan vi leverera skräddarsydda VR-lösningar som tar din verksamhet till nästa nivå. Vi är stolta över att ha ett rykte om oss att leverera högkvalitativa och innovativa VR-upplevelser som överträffar förväntningarna hos våra B2B-kunder.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av kraften i VR och AR för att transformera din verksamhet. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och ta del av din framgångsresa in i den spännande världen av extended reality.

Swedish