Pop-In & Play: Rymdresan

Köp Pop-In & Play här:

   

   

Kom ihåg att du behöver boken, den kan du beställa via appen eller direkt från förlaget.

Många barn väljer datorspel framför att läsa en bok. Nu finns en ny smart app, “Pop-In & Play” för att öka läslusten hos barn. Med tekniken Augmented Reality (AR), ger vi utgivna böcker nytt liv genom att förvandla bilder i dem till “magiska fönster”. Via dessa magiska fönster kan läsaren ha en dialog med karaktärerna i böckerna och svara på frågor, vars svar finns i texterna, och på så sätt motivera till läsning.

Först ut är boken Rymdresan av Astronauten och författaren Christer Fuglesang. I boken Rymdresan får du följa med barnen Markus, Mariana och deras farbror Albert på ett interaktivt äventyr genom tid och rum, men för hjälpa dem att lyckas så måste du hitta ledtrådarna i boken.

Det spelar ingen roll om du har en ny eller gammal version av den fysiska boken, det funkar alldeles utmärkt oavsett, eller som vi säger, Pop-In & Play!

Följ oss på:

[icon name=”facebook” class=”2x fw” unprefixed_class=””][icon name=”twitter” class=”2x fw” unprefixed_class=””][icon name=”youtube” class=”2x fw” unprefixed_class=””][icon name=”linkedin” class=”2x fw” unprefixed_class=””]

English