På gång

Slipstream

En fantasifull rollspelsbyggsats för community-skapade äventyr. Med friheten som Oculus Quest ger, gör vi rollspelandet till en fullständigt uppslukande upplevelse. Det här är ett spel för alla äventyrsälskare, från den nyfikna nooben till den erfarna spelledaren, de har alla en roll att fylla. Vi kan knappt bärga oss till vi kan bjuda in er till Slipstream!

Nonesthic presenterar Hallwylska Museet

Få en känsla av hur societeten levde runt förra sekelskiftet i det här palatslika residenset. Familjen Hallwyl var en gång en av de rikaste familjerna i landet, och dem sparade inte på krutet när det gällde att kombinera klassisk arkitektur med, med den tidens mått mätt, modern teknik och bekvämligheter. Vi introducerar också JayWalk, ett nytt fullskale traverseringssystem, som låter dig gå runt helt obehindrat i den virtuella världen. Designat från grunden för Oculus Quest.

MarsQuest

Ett Sk ”Party Challange” upplevelse för Oculus Quest. Vem vågar ta klivet ut på Mars yta? Godkänd av allas vår astronaut, Christer Fugelsang! Utmana dina vänner på en mod-testande upplevelse som inte lämnar någon oberörd!